Ilustratii | schite | desene

30 de portrete in 30 de zile – 18/30

Inca putin si ne apropiem de portretul cu numarul 30! Daca am invatat ceva din provocarea asta, e ca pot sa desenez orice. Tineti cont, nu am nici o pregatire in domeniul artelor, tot ce am invatat am invatat exersand si din tutoriale. Dar nici un tutorial, nici un video de pe YouTube si nici un profesor de desen n-o sa va invete sa desenati daca nu luati un creion si-o foaie si nu exersati. Din afara pare simplu si in acelasi timp atat de dificil sa desenezi, dupa ce te apuci devine din ce in ce mai smplu si mai natural.

18/30 portrait challenge by Cristina Parus @ creativemag.ro

Am desenat dupa o poza alb negru al unei fetite pistruiate gasita aici. Desi in poza are pistrui, am ales sa nu-i desenez pistruii de data asta. Chiar si asa, arata destul de bine, nu?

18/30 portrait challenge by Cristina Parus @ creativemag.ro

Am asezat desenul in pagina alaturata roscatului pistruiat pe care l-am desenat ieri, si uite asa am inca o față la mine in jurnal!

18/30 portrait challenge by Cristina Parus @ creativemag.ro

Desenata tot in creioane colorate, dar nu prea colorata, pentru ca poza a fost alb negru. Mi-am permis totusi sa-i schimb putin ochii, la care am adaugat un strop de albastru deschis.

Voi ce-ati mai desenat azi?

Pe curand,
Cristina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hello creative soul!
Learn to draw whimsical faces with ease and develop your own style!