Fractured angels inspired, by Cristina Parus @ creativemag.ro
Ilustratii | schite | desene

30 de portrete in 30 de zile

Este incredibil cat de repede se poate naste o schita sau un desen. De cele mai multe ori nici nu stim cand l-am terminat, sau cel putin asa mi se intampla mie, motiv pentru care cel mai probabil vreau sa desenez si sa pictez inca o fata, si inca una, si inca una…

30 portraits in 30 days, by Cristina Parus @ creativemag.ro

Se spune ca trebuie sa desenezi / pictezi cel putin 100 de fete ca sa stapanesti cat de cat o tehnica anume, dar eu am pierdut numarul portretelor si mi-ar fi greu sa stau sa caut prin atatea jurnale sa le numar. Chiar si asa, pentru ca e inceput de an, am zis ca din prima luna sa incep in forta: 30 de portrete in 30 de zile. Provocarea asta nu e noua si multe persoane pasionate de art journaling si nu numai au acceptat-o de-a lungul timpului. Pot fi simple schite sau desene mai elaborate, pot fi in creion sau in creioane colorate (e superb sa desenezi in creioane colorate, pentru ca nu se sterg si astfel iti vei vedea fiecare linie trasata), acuarela sau acrilice, pastel cretat sau uleios. Sau poate un amestec intre toate.

Oricum ar fi, eu sper sa acceptati provocarea. Nu trebuie sa fie portrete elaborate, cu cat veti exersa mai mult, cu atat mai bine vor iesi in timp. Sau poate undeva pe drum va veti da seama ca nu va atrage si veti renunta. Sper sa nu fie cazul, insa important este sa incercati. 😉 Daca va hotarati s-o faceti, mi-ar placea sa-mi spuneti ce-a iesit lasand un comentariu mai jos.

Pe curand,
Cristina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hello creative soul!
Learn to draw whimsical faces with ease and develop your own style!