Art Journaling

Art journal de la Derwent

Art journal  by Cristina Parus @ creativemag.ro

Am scris despre ce contine un art journal, ce scriem intr-un art journal, dar pana la urma, cum arata un art journal? Daca sunteti curiosi, veti gasi nenumarate imagini cu pagini web. Pagina mea preferata pentru imagini de acest gen este Pinterest.com, un site unde poti sa salvezi tot ce-ti place in borduri (boards) care inregistreaza precum un jurnal toate imaginile pe care vrei sa le revezi ulterior. Este un loc excelent pentru inspiratie, fie ca te intereseaza artele vizuale, ultimele trenduri in fashion sau ultimele retete postate pe internet.

Daca sunteti curiosi sa vedeti cum arata art journalul meu, va invit sa urmariti videoclipul de mai jos unde prezint unul dintre jurnalele mele. Nu este nici primul, nici ultimul, ci doar un jurnal in care lucrez la ora actuala. Urmeaza sa rasfoiesc si alte jurnale… 🙂

3 thoughts on “Art journal de la Derwent

  1. Asa este, in colaborare cu Cristina de la ScrapBooktique.ro , am adus in premiera pentru Romania produse de la Ranger, Distress Ink, Melt Art , Patina, Vintaj, Alcohol Inks si multe altele. O sa mai avem si alte surprize. Incerc sa promovez arta TAG-urilor , Art Journaling , Melt Art si alte tehnici deosebite si frumoase in Romania. Felicitari pentru Art Journaling.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hello creative soul!
Learn to draw whimsical faces with ease and develop your own style!