Mixed Media & Art Journaling with Love

First Mixed Media blog in Romania

Art journal de la Derwent

Art journal by Cristina Parus @ creativemag.ro

Am scris despre ce contine un art journal, ce scriem intr-un art journal, dar pana la urma, cum arata un art journal? Daca sunteti curiosi, veti gasi nenumarate imagini cu pagini web. Pagina mea preferata pentru imagini de acest gen este Pinterest.com, un site unde poti sa salvezi tot ce-ti place in borduri (boards) care inregistreaza precum un jurnal toate imaginile pe care vrei sa le revezi ulterior. Este un loc excelent pentru inspiratie, fie ca te intereseaza artele vizuale, ultimele trenduri in fashion sau ultimele retete postate pe internet.

Daca sunteti curiosi sa vedeti cum arata art journalul meu, va invit sa urmariti videoclipul de mai jos unde prezint unul dintre jurnalele mele. Nu este nici primul, nici ultimul, ci doar un jurnal in care lucrez la ora actuala. Urmeaza sa rasfoiesc si alte jurnale… 🙂

3 Comments

 1. Adrian Portase

  Asa este, in colaborare cu Cristina de la ScrapBooktique.ro , am adus in premiera pentru Romania produse de la Ranger, Distress Ink, Melt Art , Patina, Vintaj, Alcohol Inks si multe altele. O sa mai avem si alte surprize. Incerc sa promovez arta TAG-urilor , Art Journaling , Melt Art si alte tehnici deosebite si frumoase in Romania. Felicitari pentru Art Journaling.

  Reply
 2. Adrian Portase

  Felicitari Cristina, imi plac premierele in Romania !!!

  Reply
 3. Pingback: Profil pictat pe un servetel | Creative Mag – Prima Pagină de Art Journaling din Romania

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *