Art Journaling

Art journaling 101: gel sticks de la Faber Castell

Gel Sticks Faber Castell @ creativemag.ro by Cristina Parus

Moi, cu o consistenta cremoasa ca de ruj, aceste stick-uri sunt foarte apreciate de foarte multe persoane care iubesc art journalingul in strainatate, in special in America, dar si in Europa. Pot fi folosite ca atare sau pot fi diluate cu apa. Culorile se pot mixa foarte usor, iar daca iti place sa intinzi culorile direct cu degetul, atunci va fi o placere sa te joci cu acest mediu atat de maleabil. Din pacate, aceste stickuri colorate nu se gasesc inca pe piata din Romania, si spun “inca” pentru ca sper ca cei de la Faber Castell Romania le vor introduce in gama de produse existente la noi.

gel sticks fabe castell @ creativemag.ro by Cristina Parus
Setul de 12 culori

Nu stiu cand se va intampla asta, pentru ca am vorbit deja cu cei de la Faber Castell si raspunsul primit la intebarea “de ce nu sunt si la noi pe piata?” a fost unul sec: :”nu exista cerere!”. Dar stau si ma intreb oare cum sa existe cerere pentru un produs despre care aproape nimeni din Romania nu stie nimic? Daca vrei sa vinzi un produs, trebuie mai intai sa-l promovezi putin, nu?

gel sticks metalic @ creativemag.ro by Cristina Parus                                                                           Setul metalic de 6 culori

Dar sa revenim la aceste minunate “rujuri” colorate. Eu le-am comandat din state, dar pot fi comandate si de pe site-uri din Uniurea Europeana. Versiunea pe care o am este cea adresata copiilor, setul de 12 culori + setul de 6 culori metalice. Exista si un set de 28 de culori numite gelatos care insa este mai scump si evident, si acesta lipseste la noi in tara. Asemanarea intre cele doua seturi este aproape izbitoare, insa setul de 28 de culori are …28 de culori, si nu doar 12! Pentru ca am vrut sa le incerc inainte de a investi o suma mare fara sa stiu cum sunt, am cumparat doar setul de 12 culori + cel de 6 metalice.

gel sticks set @ creativemag.ro by Cristina ParusSi pot sa spun ca sunt printre preferatele mele din foarte multe motive. Sunt solubile in apa, pot fi intinse foarte usor cu degetele, iar culorile se mixeaza frumos intre ele.