Art Journaling

Believe – mixed media page

Geo, acuarele, acrilice, sabloane si putina inspiratie pot duce la un asa rezultat. Yay! Fata de mai sus a fost pictata pe o pagina dintr-un bloc A5 cu foi mixed media de la CANSON. Iar la inceput asa a aratat pagina:

Am inceput cu acuarele, fara sa vreau sa fac ceva anume…fundalul a inceput sa apara incet, incet. Apoi am ales sa folosesc niste sabloane, iar ce vedeti in poza sunt sabloanele create de Tamara Laporte, le puteti comanda din magazinul ei Etsy. Inainte de a aplica sabloanele, am vrut ca pagina sa aiba textura, asa ca am lipit servetele pe care initial le-am folosit la stergerea pensulelor sau pentru a absorbi surplusul de vopsea. A urmat apoi schita unui portret din imaginatie. Am vrut sa pastrez o parte din fundal, asa ca m-am hotarat ca parul ei sa ramana in acuarela, sa se vada ca am folosit acuarela, iar restul fetei a fost acoperit cu acrilice. La fel si fundalul, a fost acoperit partial cu acrilic alb, lasand inca sa se vada culoarea initiala.

Iar acesta este rezultatul final: imi place foarte mult verdele crud in combinatie cu movul-purpuriu, cumintite de fundalul pastelat.

Tu ce-ai mai jurnalit azi?

Pe curand,
Cristina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hello creative soul!
Learn to draw whimsical faces with ease and develop your own style!