Bijuterii Coliere

Colier mov cu margele din scoica rosie

 

your charm - Purple handmade necklace - check out more at http://creativemag.ro

O data cu venirea verii, ne-a venit si cheful de viata! Iar aceesorile handmade sunt un must-have al originalitatii! Nu gasesti doua identice, sunt foarte personale si pentru toate gusturile.  Trebuie doar sa alegi ce-ti place!

Purple handmade necklace - check out more at http://creativemag.ro

Acest colier unicat este realizat din margele de lemn si margele scoica rosii cu irizatii negre. Margelele de lemn sunt insirate pe un snur mov-purpuriu de piele naturala, la care s-au adaugat margelele scoica rosii cu irizatii negre, dublate de o bucata de piele naturala, de asemenea in nuanta mov- purpuriu. Pentru un plus de personalitate, am atasat o pana neagra impodobita cu un cristal roz de sticla.(in poza nu se vede margeaua de cristal atasata penei, este ascunsa discret)

Lungimea colierului se poate regla, de la 40cm la 78cm. Lungimea in poza este de 55cm, recomandarea mea, dar colierul se poate regla in functie de personalitatea si stilul purtatoarei.

***ACEST PRODUS ESTE UNICAT. Se pot face coliere in acelasi stil, cu mai multe pene, cu alte margele, etc., dar nu pot crea un al doilea identic.

Il puteti comanda din magazinul meu Breslo.
Purple handmade necklace - check out more at http://creativemag.roPurple handmade necklace - check out more at http://creativemag.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hello creative soul!
Learn to draw whimsical faces with ease and develop your own style!