Art Journaling

Ilustratie: macese

Watercolor Hand by Cristina Parus Art @ CreativMAG.roInutil sa va spun ca initial am vrut sa desenez doar macesele, dar m-am “trezit” ca nu ma limitez doar la ele si incep sa desenez si mana, exact asa cum o vedeti in poza de mai sus. Ce farmec mai aveau daca nu continuam si cu mana? Asa ca incet, incet, am inceput sa desenez si mana, asa cum aparea ea prin ochii mei. Vedeti bine ca realitatea e vazuta cu alti ochi de fircare dintre noi.

Watercolor Hand by Cristina Parus Art @ CreativMAG.ro

Am folosit creioanele INKtense de la Derwent, care au culori vibrante si folosesc cerneala ca picment, astfel ca, spre deosebire de creioanele acuarela, picmentul acestor creioane se fixeaza in hartie o data ce s-a uscat, nemaiputand fi manevrat mai tarziu. Avantajul e ca poti lucra peste si adauga alte culori, fara a le amesteca intre ele.

Watercolor Hand by Cristina Parus Art @ CreativMAG.ro

Am inceput cu o schita simpla, la inceput nefiind sigura de ce-o sa iasa. Dar iata ca daca te apuci de treaba, sigur iese ceva! 😉

Watercolor Hand by Cristina Parus Art @ CreativMAG.roAm adaugat initial un bej-maro foarte diluat pentru a acoperi toata suprafata mainii si a degetelor, apoi am adaugat cateva umbre in pliurile dintre degete. Dupa ce s-a uscat putin, am adaugat si o pata de roz somon {folosind creioanele acuarela de la Caran D’ache} pentru a atinge o culoare cat mai apropita de culoarea reala a pielii.

Watercolor Hand by Cristina Parus Art @ CreativMAG.roSi pentru ca aveam unghiile vopsite cu oja, am vrut ca si in ilustratie sa apara tot cu oja. Se putea altfel? 😉 Am vrut doar sa creez o copie fidela a realitatii. Dupa cum vedeti, oja este usor sidefata, asa ca am folosit “Playcolor kids Solid Paint Guache”, guasa solida care se gaseste la set, auriu si argintiu.

playcolor kids Solid Paint GuachePuteti cumpara setul dintr-un magazin de la Hanul cu Tei de pe Lipscani, costa doar 12 ron. {nu ma intrebati care dintre magazine…va trebui sa vedeti singuri pentru ca nu mai stiu care dintre ele.}

 

 

 

One thought on “Ilustratie: macese

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hello creative soul!
Learn to draw whimsical faces with ease and develop your own style!