Little girl journal page by Cristina Parus @ creativemag.ro
Art Journaling

Little girl journal page

Little girl journal page by Cristina Parus @ creativemag.ro

Pagina de astazi are drept inspiratie tot o poza gasita pe Pinterest. V-am spus eu, Pinterest.com este o sursa infinita de inspiratie! Pentru aceasta pagina am ales o fetita care se uita putin peste umar, o postura deloc usor de desenat, pentru ca la sfarsit mi s-a parut ca nu am reusit sa “traduc” intocmai modelul din poza.

Little girl page by Cristina Parus @ creativemag.ro

Insa asta nu m-a deranjat si am continuat sa desenez, desi poate postura nu era tocmai corecta. Dupa ce primul strat de gesso s-a uscat, am desenat fata dupa model, adaugand ulterior inca un strat de gesso doar in partea dreapta, pentru a scoate in evidenta trasaturile fetei. Dupa ce s-a usucat al doilea strat de gesso, am adaugat un verde acuarela.

Little girl page by Cristina Parus @ creativemag.ro

Fața este singura unde am adaugat acrilic, in rest am folosit doar acuarele si creioanele INKtense de la Derwent.

Little girl page by Cristina Parus @ creativemag.ro

Creioanele INKtense au culori vibrante si se pot amesteca cu putin gesso pentru a fixa culoarea si mai bine. O data ce adaugi apa, culorile se transforma, se topesc pe hartie, pastrandu-si in acelasi timp intensitatea.

Little girl journal page by Cristina Parus @ creativemag.ro

Am desenat si pictat pe o pagina a unei reviste de prezentare a unui spectacol de teatru, o revista cu pagini semi-lucioase, dar mult mai groase decat cele ale unei reviste obisnuite. Cartea asta jurnal masoara 34cmx24cm, deci este foarte mare. Perfecta pentru mine, pentru caprefer jurnalele mari, cu pagini care sa-mi permita sa desenez subiectul cat mai mare posibil.

Mai jos este un foarte scurt video filmat in timpul procesului de creatie.

Voi ce-ati mai jurnalit azi?

Pe curand,
Cristina

 

Cristina

Let's say every day I'm giving-away the power of a smile and the power of positive affirmations. Let's stay focused on good, optimist things, rather what complain about the negative ones in our lives!

I'm Cristina {creativeMag} and I welcome you to smile every single day of your life! (smile especially when you don't feel like ;) You already feel better, isn't it?)

I'm a mixed media Artist, love to create mixed media art journal pages, paint on canvas, I have a thing for handmade jewelry, I'm learning French {again}, diving into German, perfecting Spanish to the native level, and loving life! My native language is Romanian and English comes as a second skin!

Always wear your smile, no matter what!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.