Art Journaling

O roșcată la mine în jurnal {video}

Redheaded girl in my art journal by Cristina Parus @ creativemag.ro

Am început să lucrez la aceasta fată de ceva vreme, dar abia acum am reușit să pun cap la cap toate fișierele video pentru a le încărca pe YouTube.

Am desenat în același jurnal handmade unde am desenat și pictat și fata cu parul turcoaz, doar că de data aceasta am ales ca fata să aibă parul roșcat și să fie și ușor machiată. Acest portret a luat naștere la fel ca cel al fetei cu părul turcoaz, fără să planific în prealabil rezultatul final.

Redheaded girl in my art journal by Cristina Parus @ creativemag.ro

De data asta, fata este în semi-profil, iar hârtia mi-a făcut ceva probleme la un moment dat când am încercat să-i colorez părul și ochii cu creioanele, probabil pentru că am apăsat puțin prea tare pe foaie și a ridicat ceva culoare. N-a fost o problemă pentru că am adăugat vopsea acrilică și s-a rezolvat. Nu uitați că pictez într-un jurnal handmade, făcut din foile unui vechi calendar, foi care sunt lucioase pe o parte și mate pe cealaltă, ceea ce face și mai interesant procesul. Data viitoare știu sigur că trebuie să mai adaug un strat suplimentar de gesso (grund) pentru siguranță.

Redheaded girl in my art journal by Cristina Parus @ creativemag.ro

Asa cum v-am obișnuit deja, mai jos puteți vedea un video cu întreg procesul de creație la viteza 8x. Am adăugat adnotații explicative pentru întreg procesul!

 

Dacă v-a plăcut, da-ți LIKE și abonați-vă la canalul YouTube CreativeMag by Cristina Parus!

 

Pe curând,

Cristina xx