redheaded portrait with gelatos by Cristina Parus @ creativemag.ro
Art Journaling

Whimsical: portret in gel sticks de la Faber Castell

O alta fata care s-a nascut intr-unul dintre primele mele jurnale este aceasta pe care o vedeti mai jos. Abia primisem batoanele gelatos de la Faber Castell si am zis sa le incerc. De fapt, ce am eu se numesc gel sticks, pentru ca nu am tot setul de 28 de culori. Insa consistenta gelatos este aceeasi cu cea a gel stick-urilor, si nu o spun eu si persoane care le-au incercat pe amandoua. Diferenta este ca setul gelatos are 28 de culori.

 

redheaded portrait with gelatos by Cristina Parus @ creativemag.ro

 

Fiind unul dintre primele portrete, nu m-am gandit sa-i fac mai multe poze cu fazele prin care a trecut. Dar dupa cum puteti vedea, pagina are ceva colaj dintr-un ziar  in fundal si un mix intre culorile galben, rosu si un strop de alb. La fel are si fata din pagina, doar ca aici am mai adaugat si ceva maro pe gat si prin par. Tot caprui sunt si ochii. In jurul fetei am folosit un gel stick albatru, ca o aura, ca sa o scoata in evidenta. Poza nu e taiata, daca va intrebati unde e partea dreapta. Pur si simplu atat am desenat, pentru ca asa am facut incadrarea in pagina. La sfarsit mi-a placut si mai mult, pentru ca nu intotdeauna trebuie sa desenam toata fata. Uneori e mai interesant sa aratam doar o partea din ea…

 

Tu ce-ai mai jurnalit azi?

Pe curand,
Cristina

One thought on “Whimsical: portret in gel sticks de la Faber Castell

  1. Iata ca am dat peste acesta pagina web despre Whimsical: portret in gel sticks de la Faber Castell, cautand despre maramu.
    Acum tre sa recunosc ca faci treaba super. Poate vrei sa
    cunosti si pagina mea web http://cazare-maramures.ro

    Multutmesc frumos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hello creative soul!
Learn to draw whimsical faces with ease and develop your own style!