Art journal page by Cristina Parus
Art Journaling

Prima pagina din cartea-jurnal

Art journal page by Cristina ParusAm vrut ca atunci cand deschid aceasta carte-jurnal, prima pagina sa aiba desenata o fata care sa-mi placa foarte mult, asa ca iato! Pagina din stanga era deja colorata cu un portocaliu super – pe care inca il puteti vedea, asa ca am adaugat culori acrilice cum ar fi purpuriul-lila si roz deschis, apoi am desenat fata pe care o vedeti. Am folosit baza de acrilic peste care am desenat cu creioanele de la Caran d’ache – neocolor II. Conturul fetei si bentita sunt desenate cu creioane INKtense de la Derwent, culoarea violet 0800. Parul este colorat cu verde iarba (grass green) neocolor II.

Fundalul as zice ca nu e inca gata, asa ca se mai pot adauga stampile sau pur si simplu randuri de ganduri de jur imprejurul fetei.

Pagina din dreapta este chiar prima pagina unde se poate inca vedea numele cartii: Master Chef. Am aplicat grund (gesso) si apoi culori acrylice, direct cu degetele. Daca va place sa lucrati mai curat, atunci puteti folosi fie o pensula, fie un cutit pentru a aplica vopseaua. Desenati forme sau pur si simplu scrieti cateva ganduri. Eu cred ca o sa adaug un citat faimos care sa rezoneze cu sufletul meu!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hello creative soul!
Learn to draw whimsical faces with ease and develop your own style!