Art Journaling

Coperta noua pentru cartea-jurnal

Era evidenta intenția mea de a născoci o noua “față” pentru coperta cărții jurnal pe care v-am prezentat-o aici: Transformă o carte veche într-un jurnal! Și cum altfel, când nici nu este prea greu sa creezi o astfel de copertă? Astfel că am pus mana pe treabă și i-am dat o nouă înfățișare acestui jurnal adăugând un șervețel rosu cu doi ursuleți îndrăgostiți alături de o inimioară.

Art journal-book cover makeover - Art journal by Cristina Parus

Șervețelul nu este unul cumpărat de la vreun magazin de profil, unde poate costa și pana la 2 lei bucata (dacă nu chiar mai mult, în funcție de model), ci l-am avut de la un set de șervetele de masă pe care am dat 2 sau 3 lei (pe 15 bucăți).

Primul lucru pe care ar fi trebuit sa-l fac pentru o mai bună aderență era să curăț coperta de hârtia lucioasă pe care o avea și abia apoi sa aplic lipici, ceea ce n-am făcut, fapt care a îngreunat putin lucrurile. Însă până la urma șervețelul s-a lipit și înainte de a se usca am creat simple încrețituri pentru a-i da un aspect mai atrăgător.

Rezultatul a fost mulțumitor, iar coperta s-a transformat semnificativ. Pe sub șervețel însă se mai vad titlurile și subtitlurile (la fel și pe coperta din spate), fapt pentru care am vrut sa mai adaug încă un strat de șervețel peste. N-am făcut asta, dar cu siguranță am schimbat felul în care arata coperta, iar rezultatul diferă mult fata de cel din poza de mai sus.

Pe curand,

Cristina

Cristina

Let's say every day I'm giving-away the power of a smile and the power of positive affirmations. Let's stay focused on good, optimist things, rather what complain about the negative ones in our lives!

I'm Cristina {creativeMag} and I welcome you to smile every single day of your life! (smile especially when you don't feel like ;) You already feel better, isn't it?)

I'm a mixed media Artist, love to create mixed media art journal pages, paint on canvas, I have a thing for handmade jewelry, I'm learning French {again}, diving into German, perfecting Spanish to the native level, and loving life! My native language is Romanian and English comes as a second skin!

Always wear your smile, no matter what!

You may also like...

1 Comment

  1. […] cu gesso inainte, dar imi place formatul (19cm x 24cm) si faptul ca are coperti rigide. Puteti citi aici mai multe despre aceasta carte-jurnal. Sau inspirati-va si de aici – acelasi jurnal, inainte […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.