Art Journaling

Coperta noua pentru cartea-jurnal

Era evidenta intenția mea de a născoci o noua “față” pentru coperta cărții jurnal pe care v-am prezentat-o aici: Transformă o carte veche într-un jurnal! Și cum altfel, când nici nu este prea greu sa creezi o astfel de copertă? Astfel că am pus mana pe treabă și i-am dat o nouă înfățișare acestui jurnal adăugând un șervețel rosu cu doi ursuleți îndrăgostiți alături de o inimioară.

Art journal-book cover makeover - Art journal by Cristina Parus

Șervețelul nu este unul cumpărat de la vreun magazin de profil, unde poate costa și pana la 2 lei bucata (dacă nu chiar mai mult, în funcție de model), ci l-am avut de la un set de șervetele de masă pe care am dat 2 sau 3 lei (pe 15 bucăți).

Primul lucru pe care ar fi trebuit sa-l fac pentru o mai bună aderență era să curăț coperta de hârtia lucioasă pe care o avea și abia apoi sa aplic lipici, ceea ce n-am făcut, fapt care a îngreunat putin lucrurile. Însă până la urma șervețelul s-a lipit și înainte de a se usca am creat simple încrețituri pentru a-i da un aspect mai atrăgător.

Rezultatul a fost mulțumitor, iar coperta s-a transformat semnificativ. Pe sub șervețel însă se mai vad titlurile și subtitlurile (la fel și pe coperta din spate), fapt pentru care am vrut sa mai adaug încă un strat de șervețel peste. N-am făcut asta, dar cu siguranță am schimbat felul în care arata coperta, iar rezultatul diferă mult fata de cel din poza de mai sus.

Pe curand,

Cristina

One thought on “Coperta noua pentru cartea-jurnal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hello creative soul!
Learn to draw whimsical faces with ease and develop your own style!