Art Journaling

Frumoasa cu parul albastru

Caran d'ache neocolor II @ httP://creativemag.ro by Cristina Parus

Mi-a placut la nebunie sa desenez aceasta fata. Pur si simplu creioanele de la Caran d’ache sunt atat de moi si permit utilizarea in atat de multe feluri incat e greu sa te plictisesti vreodata de ele. Imi place sa desenez peste un fundal deja existent si sa las sa se intrevada si fundalul, chiar si pe fata personajului din jurnal. In cazul de fata am acoperit fundalul cu vopsea acrilica in culoarea portrait pink de la Daler Rowney.

Blue beautiful girl - @ http://creativemag.ro by Cristina Parus

Peste un fundal cu acrilice am schitat o fata. De fapt, mai intai am desenat pasarea care sta imbufnata in bratele fetei. Am facut doar conturul ei, lasand fundalul sa se vada, fara sa stiu ce-o sa desenez pana la urma. Intr-un final, am inceput sa schitez o fata, apoi gatul si restul corpului.  Am ales sa desenez doar conturul si in cazul bluzei si niste volane incretite pe post de guler. Arata bine, nu-i asa?

Blue beautiful girl - @ http://creativemag.ro by Cristina ParusCateva cercuri desenate tot cu creioanele Caran d-ache si gata! 😉 Sau aproape gata, pentru ca poti adauga la infinit tot felul de stampile, mesaje, colaje aplicate….poti reveni la un desen peste mult timp si sa decizi sa-l schimbi pentru ca nu-ti mai place.

Blue beautiful girl - @ http://creativemag.ro by Cristina ParusAm folosit foi din blocul de tehnici mixte Mixed media de la Canson A5, cu foi de 200 gr/m2 (120 lbs) , foi pe care le-am folosit pentru mai multe desene, fiind ideale si pentru acuarela daca nu este folosita in exces apa. Foile sunt fine si deci perfecte si pentru schite.

Canson Paper for MIXED MEDIA 200 gr/m2 (120 lbs) @ http://creativemag.roBloc de desen CANSON cu 50 de foi de 200 gr/ m2 (120 lbs) in format A5.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hello creative soul!
Learn to draw whimsical faces with ease and develop your own style!