Snowman and deer @ creativemag.ro
General

La revedere 2014, bun venit 2015!

Ei da, a mai trecut un an. Inca un an a zburat cu viteza luminii! Craciunul a trecut, iar noul an ne-a batut la usa si a fost musai sa-i deschidem cu voie buna! Nu sunt deloc un om al planurilor mari si-mi place sa fac pasi mici, dar siguri.

Happy New Year 2015 @ creativemag.ro

Pentru 2015 imi doresc multe. Multe. Si nu cred ca sunt singura, cu totii ne dorim cate ceva. Cand vine vorba de art journaling, primul lucru care-mi trece prin minte este sa resusesc cumva sa pictez mai mult decat am facut-o in 2014. Desi uneori este greu sa gasesti timpul si cheful necesar pentru a desena si picta, este foarte important sa gasim timp si pentru noi, mai ales pentru ceea ce ne place si ne incanta sufletul.

Happy New Year Christmas tree 2014 @ creativemag.ro

M-am gandit la mai multe provocari pentru 2015, si majoritatea au de-a face cu portrete si fete whimsical in diferite tehnici si stiluri. De asemenea, pictura abstracta e ceva ce-am inceput in 2014 si cu siguranta vreau sa continui si in 2015.

Snowman and deer @ creativemag.ro

2014 a fost un an al descoperililor creative, un an in care m-am lasat absorbita de art journaling si mixed media. Se zvoneste ca 2015 va fi un an si mai bun decat 2014 si sunt convinsa ca asa va fi.

Happy New Year 2015 @ creativemag.ro

La multi ani si fie ca 2015 sa se alinieze cu planurile vostre!

Ne vedem in 2015!

Pe curand,
Cristina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hello creative soul!
Learn to draw whimsical faces with ease and develop your own style!