Documented life project by Cristina Parus @ creativemag.ro
Art Journaling

The Documented Life Project

documented life @ http://creativemag.ro by Cristina Parus

Daca v-ati propus sa va apucati de art journaling, acest proiect este perfect pentru incepatori. Veti avea ocazia sa vedeti cum evoluati peste an, ce realizari ati dus la bun sfarsit (sau nu), ce ganduri v-au trecut prin minte de-a lungul anului si multe altele. Nu presupune cine stie ce tehnici, sunteti liberi sa va puneti propria amprenta si sa hotarati ce apare in jurnal si ce nu. The Documented life este un proiect de suflet, initiat de 5 magnifice artiste care-si expun online paginile jurnalului pentru a ne inspira cu ideile lor, incurajandu-ne in acelasi timp sa publicam si noi propriile creatii pe pagina de Facebook sau pe propriul blog (pentru cei care au un blog).  Jurnalul este alcatuit dintr-o parte calendar/planner, o parte art journal/caiet de schite si o a treia parte formata dintr-o agenda/carnet de notite, toate trei reunite intr-un singur jurnal.

In fiecare saptamana va exista o tema dupa care participantii creeaza propria varianta.

Saptamana 1 – o schita, o poza, o pictura reprezentand usa de la intrarea in casa.
Saptamana 2 – Sinele (selfie) – o reprezentare a propriului sine – o poza, o schita sau o pictura fie un autoportret, fie o fata fantezie.
Saptamana 3 – Insertie a unui plic primit prin posta. Poate fi plicul de la factura de telefonui mobila sau de la cea de gaze, sau poate fi un plic pe care-l aveti uitat undeva prin casa. Desenati, pictati, stampilati, scrieti pe el!
Saptamana 4 (cea care urmeaza) – Scrieti un mesaj secret, iar apoi acoperiti-l cu vopsea acrilica/ pictati peste el, lasand insa UN SINGUR CUVANT CHEIE la vedere.

In fiecare duminica este anuntata tema pentru saptamana urmatoare. Oricine se poate alatura proiectului! Partea cea mai frumoasa? Participarea este gratuita! Peste 100 de persoane s-au alaturat deja proiectului, tu ce mai astepti?

Detaliile proiectului aici. Arhiva – pagina unde gasiti afisate temele pentru toate saptamanile care au trecut. Proiectul pe Flickr.

Cele 5 initiatoare ale proiectului The Documented Life Project:

Bell, Lorraine 
Keene, Sandi
Missigman, Rae
Moore, Barbara
Smith, Roben-Marie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hello creative soul!
Learn to draw whimsical faces with ease and develop your own style!