Documented life project by Cristina Parus @ creativemag.ro
Art Journaling Ilustratii | schite | desene

The documented life – week 1 – front door

Sunt cam in urma cu proiectul The documented Life, dar am lucrat la toate cele trei saptamanai care au trecut cate putin atunci cand am avut timp. Cu timpul e intotdeauna mai greu, dar important e sa-ti gasesti chiar si doar 30 de minute zilnic pentru journalit, vor face diferenta dupa o zi stresanta de munca. Indiferent ce iese la sfarsit, important e sa apuci sa “mazgalesti” ceva in jurnal.

Week 1 - front door - documented life project - @ creativemag.ro by Cristina Parus

Dar sa vedem ce-a iesit la mine din tema pentru prima saptamana din 2014. Dupa cum ati vazut deja, tema numarul 1 era sa desenam, pictam sau sa atasam o poza cu usa de la intrare. Aveam doua poza cu usa si as fi putut sa printez sau sa scot una dintre poze, dar ce farmec mai avea? Am vrut sa schitez sau sa pictez sa vad ce-mi iese.

Week 1 - front door - documented life project - @ creativemag.ro by Cristina ParusAm facut o schita, pe hartie de 250gr – de preferat sa fie hartie speciala pentru acuarela, altfel nu va rezista la straturile succesive de culoare. Am un model la usa de mai toata frumusetea, n-a fost usor sa-l reproduc, dar o data ce m-am pus pe treaba, a inceput sa capete contur. Si chiar imi place foarte mult ce-a iesit! In ilustratie o puteti vedea pe Chippy, catelusa noastra, paznic de nadejde al casei. Mai jos, pe scari, sta Tigru, un motan portocaliu tigrat care din pacate a murit calcat de-o masina. Poza dupa care am lucrat a fost facuta vara, asa ca am avut si floricele in ghivece insirate pe scari. Cateva muscate sus, cativa cactusi infloriti mai jos, iar in prim-plan, o floare a carui nume nu-l stiu acum, dar care era verde si fara flori in momentul in care am facut poza.

Week 1 - front door - documented life project - @ creativemag.ro by Cristina Parus

Per total, totul a iesit Ok, mai putin Tigru {pe care am ales sa-l las asa cum e decat sa stric si mai mult…} si scarile. Dar data viitoare o sa iasa si mai bine πŸ˜‰

Dupa ce ilustratia s-a uscat, am lipit-o un jurnalul Documented life si m-am apucat de saptamana 3, care inca asteapta sa fie gata…Suntem deja la saptamana 4, asa ca trebuie sa ma grabesc!

Si ca sa vedeti cum m-am distrat activand culorile, vedeti mai jos in video cum a fost:

Ce-am facut cu tema pentru saptamana 2 in curand!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hello creative soul!
Learn to draw whimsical faces with ease and develop your own style!