Altfel de Martisor
Art Journaling Materiale pt art journaling

Martisorul…altfel

Altfel de Martisor

In aceste zile ale martisorului, pe tarabe puteti gasi tot felul de martisoare cu pantantive si alte charmuri ce pot fi folosite si altfel decat in scop de martisor: ele pot servi foarte bine ca obiecte de infrumusetat jurnalele in care pictati si desenati zilnic, pot fi lipite pe copertile jurnalelor sau agatate de tocul jurnalului pentru a le da un farmec aparte.

Altfel de Martisor

Goana dupa un martisor a inceput deja de o saptamana, iar gasirea martisorului ideal nu e nici pe departe usoara. Unde mai pui ca urmeaza si 8 martie! Insa pentru mine perioada asta e o oportunitate de a gasi la un pret bun tot felul de martisoare pe care le folosesc in mixed media, le lipesc in paginile jurnalelor mele sau pe copertile acestora. Nu trebuie sa fie martisoare pretioase, pot fi pur si simplu din materiale banale, cum ar fi din alama, platic sau lemn.

Altfel de Martisor

Martisoarele mai pot fi folosite si ca stampile sau ca “masti” , adica asezate pe o pagina peste care se pulverizeaza cu un spray 😉 Efectele create sunt pe masura, iar apoi puteti continua sa adauga culoare dupa plac. Ce-i drept, pagina mea nu-i nici pe departe terminata!

Voi ce faceti cu martisoaele dupa ce le purtati in piept sau la incheietura mainii?

Pe curand,
Cristina

One thought on “Martisorul…altfel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hello creative soul!
Learn to draw whimsical faces with ease and develop your own style!